FysioSport

FysioSport

Mensen met een goede conditie, zitten lekker in hun vel, bewegen zich vrijer en kunnen beter omgaan met stress en fysieke belasting. FysioSport helpt je conditie op peil te houden of te verbeteren onder deskundige en persoonlijke begeleiding van een fysiotherapeut. Sporten is dé manier om je lichamelijk en geestelijk in balans te voelen.

FysioSport is dat iets voor mij?

FysioSport is geschikt voor iedereen die onder deskundige en persoonlijke begeleiding van een fysiotherapeut wil trainen met een minimaal risico aan blessures.

FysioSport is preventief bewegen om lichamelijke klachten voor te blijven of om te voorkomen dat ze terugkeren.

FysioSport is er voor mensen die aan herstel willen werken na een periode van nek- of rugklachten of chronische klachten. FysioSport is er voor iedereen die zijn of haar conditie weer op peil wil brengen bijvoorbeeld na een sportblessure of een bevalling.

Ben je 18 jaar of ouder? Dan is FysioSport iets voor jou.

Hoe start ik met FysioSport?

Voordat je gaat trainen is er een intakegesprek met één van onze fysiotherapeuten. Zonodig wordt er een fysiotherapeutisch onderzoek gedaan en/of een fitheidstest afgenomen. We houden rekening met persoonlijke wensen en doelen. Zo kun je bewegingen die je veel maakt (voor beroep of sport) speciaal trainen en verbeteren. We stellen een start-trainingsprogramma op dat ‘op je lijf ’geschreven is. Het trainings- programma wordt aan de hand van de ontwikkelingen steeds bijgesteld. Tijdens de training wordt er gebruik gemaakt van:cardiotoestellen,vrije bewegingen, pulleytoestellen, fitnesstoestellen en vrije gewichten. Een verwijzing van je huisarts is niet nodig.

Wanneer kan ik beginnen?

We trainen met kleine groepen van maximaal 6 personen. De training duurt 1 uur. Je traint minimaal 1 keer per week, op een vaste tijd. Instappen kan op ieder willekeurig moment. Een trainingsperiode duurt 3 maanden.

De kosten voor 12 trainingen zijn € 145,00.
Een intakegesprek/fysiotherapeutisch bewegingsonderzoek kost € 36,00. Deze bedragen zijn inclusief 6% BTW.

Inschrijven kan via onze website www.fysiotherapieschaijk.nl of neem telefonisch contact met ons op: 0486 46 16 39.

Fysiosporttijden:

  • Maandag 16:00 - 20:00
  • Dinsdag 08:15 - 20:30
  • Woensdag 11:15 - 20:00
  • Donderdag 08:15 - 20:00